eTwinning Projemiz Başlıyor:

eTwinning Projemiz Başlıyor:" LITTLE READERS LITTLE ACTORS"

LITTLE READERS LITTLE ACTORS

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nebiye Betül Yılmaz’ın yürüttüğü “Little Readers, Little Actors” projesi çalışmalarına başladı.

Projemiz Türkiye,Gürcistan, Romanya,İspanya ve Polonya’dan 19 öğretmen ve öğrencinin dahil olduğu uluslararası katılımlı bir eTwinning projesidir. Proje 9-13 yaş aralığında çocukların okuma ve drama becerilerini kapsamaktadır.

Proje dahilinde öğrencilerimiz bazı hikayeler okuyup anladıktan sonra bunların drama çalışmalarını sergiliyeceklerdir. Projemizle ayrıca öğrencilerin Web2 araçlarını aktif kullanabilme becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

PROJEDEN BEKLENEN SONUÇLAR

Öğrencilerin İngilizce dilinde daha aktif bir şekilde kendilerini ifade edebilmelerini, özgüven artışını ve ICT araçlarını aktif kullanabilmelerini sağlamaktır. Projemiz mart ayında çalışmalara başlayıp, mayısta sona erecektir.

27.03.2023 187

27-03-202327-03-202327-03-202327-03-2023