UNIMPEDED MEDIA

UNIMPEDED MEDIA

In our project, digital content will be produced for students with special needs regarding life without disabilities. Designs will be published and distributed digitally. Our goal is to creat digital awareness about media literacy for individuals with special needs and raising awareness of a sustainable environment.

Our goal is to creat digital contents for disabled people to raise awareness about media literacy and sustainable environment for both disabled people and our students.

09.05.2022 903

17-02-2023

 

 

 

 

 

 İngilizce öğretmenlerimiz Hatice Aydın'ın kurucusu olduğu , Hatice Kasal ve okul müdür yardımcımız Gökhan Ataş'ın ortak olduğu,  7A sınıfı ile yürüttüğü  UNIMPEDED MEDIA eTwinning projesi görme ve işitme kaybı olan bireyler için dijital içerik üretmek amaçlanmıştır. Projemizde çok keyifli etkinliklere yer vererek çalışmalarımızı yaptık. Kerim ve Selim ALTINOK kardeşler ile özel yayın yapıldı. Ayrıca basit düzeyde işaret dili eğitimi verildi. Öğrencilerimiz  keyif alarak çalışmalarımızı yaptı. Azaerbaycan, Moldova ve Türkiye'den çeşitli ilerden ortaklarımızla güzel bir projeye imza atıldı. Başta kurucularımıza Hatice AYDIN ve Aida ELYAZOVA Öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm ortaklarımıza, öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

09-05-202209-05-2022