LEARNING ENGLISH THROUGH GAMES

eTWINNING PROJEMİZ BAŞLIYOR:

LEARNING ENGLISH THROUGH GAMES

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Nebiye Betül YILMAZ, Nida GÜNDÜZ, Esra KÖPRÜLÜ ALTUNTAŞ’ın yürüttüğü “Learning English Through Games” projesi çalışmalarına başladı.

Projemiz Türkiye,Hırvatistan, İtalya,İspanya ve Polonya’dan 9 öğretmen ve birçok öğrencinin dahil olduğu uluslararası katılımlı bir eTwinning projesidir. Proje 9-13 yaş aralığında çocukların etkinlik yapma, yaratıcılık ve konuşma becerilerini kapsamaktadır.

Proje dahilinde öğrencilerimiz müfredat konularıyla ilişkili kendi oyunlarını hazırlayıp, sınıfta sergileyeceklerdir. Projemizle ayrıca öğrencilerin Web2 araçlarını aktif kullanabilme becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

PROJEDEN BEKLENEN SONUÇLAR

Öğrencilerin İngilizce dilinde daha aktif bir şekilde kendilerini ifade edebilmelerini, özgüven artışını ve ICT araçlarını aktif kullanabilmelerini sağlamaktır. Projemiz nisan ayında çalışmalara başlayıp, mayısta sona erecektir.

24.04.2023 188

24-04-202324-04-202324-04-2023